Personenalarmering bij De ZorgCentrale

Tot 1 maart 2021 bood Zonnehuisgroep Vlaardingen personenalarmering aan in samenwerking met De ZorgCentrale. Voor cliënten die voor 1 maart 2021 een contract personenalarmering hebben afgesloten, geldt onderstaande informatie.

Heeft u graag de zekerheid dat, in noodgevallen, er iemand voor u klaar staat, dan kunt u een abonnement afsluiten voor personenalarmering bij De ZorgCentrale.

Met personenalarmering van De ZorgCentrale kunt u met één druk op de knop alarm slaan. Door middel van een spreek-luisterverbinding heeft u contact met De ZorgCentrale. Zo kan er bij een noodsituatie onmiddellijk passende hulp geboden worden  en staat er dag en nacht iemand voor u klaar.

Er zijn 2 verschillende abonnementen:  

  • De medewerker van De ZorgCentrale schakelt uw contactpersonen in zodat zij op de hoogte zijn van uw situatie en actie kunnen ondernemen.
  • De medewerker van de De ZorgCentrale schakelt een medewerker van Zonnehuis Thuis in, die in alle gevallen actie onderneemt. Dit wordt ook wel professionele opvolging genoemd.
    Zonnehuisgroep Vlaardingen werkt voor personenalarmering samen met De ZorgCentrale. De ZorgCentrale zorgt voor de professionele apparatuur en wij volgen de alarmopvolging op, als u daar voor kiest.

Meer informatie over personenalarmering kunt u vinden op de website van De ZorgCentrale of telefonisch via 088-1184242. 

  -